Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dricker mig torr

Du dricker upp min kärlek älskling
Droppe för droppe tömmer du
det kärl djävulen bebor och
mitt hjärta sinar

Du dricker mig torr och
det värker i mina spända muskler
när
du tömmer ditt krus




Fri vers av Mika Boström
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström