Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Doktorn" ORDinerar .........


"ORDinationer !"

Per Version = Världens Värsta Per !

AS - Teroid = En Döing i Rymden !


Hum- BUG = Icke-existerande skalbagge !

amÖBa = En ÖverBefälhavare som tappat kontrollen !


kANALisera = Ett SKITdåligt beslutsförfarande !

KverULant = En gnällspik med humor !


putteFNASK = Världens Minsta Hora ( av hankön !)!

ServiTÖR = Världens Värsta Kypare !


Förseglad = Seglar aldrig mer....

PoliTIKer = En partiansluten , kvinnlig hund ..


s-KATT = Sossarnas nya maskot ......

sverigedemoKRATERna : Det djupa hål som "de 20" snart faller ner i.....

---




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-01-21 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ferlin skrev om frihet, jämlikhet och broderskap som föll ner i Ginnungagap.
2011-01-22

  Stefan Viljehammar
Mer konstiga ord åt folket!!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska