Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen Torgrim ^^


Meningar som börjar med D

Dina ord löper gatlopp genom min hjärna
en glödande flaga från din flammande härd.
Din flaga, din flamma smeker så som hammaren
möter stål mot städ.
De formar nya ord och meningar, från träd till människa
till grav och till träd igen.




Fri vers av Mika Boström
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-22 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström