Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till micronovell, den jag skrev på svenskalektionen.


En fläkt

En fläkt genom min kärleks stiltje




Fri vers av Mika Boström
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 04:14



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En läcker rad som föder associationer.
2011-02-25

    ej medlem längre
En mikronovell/haiku/kommentar/mening med guld runt*
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström