Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av min favoritpoet Bodil :-)


Limerick

Så var det gamgubben från söder
som åt flickan sa mitt hjärta det glöder
men flickan var transa
hon sa vågar du chansa
eller vill du ha en av mina bröder




Bunden vers (Limerick) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-22 13:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahaha du är ju bara underbar Gnistan!!Tack för stora skrattet!!ljuvligt!!
2011-01-24

    Loffe
Haha! Så underbar. Jag kan inte sluta fnissa.

Inte illa rimmat, säj,
men limerickar är ej min grej.
Jag läser dom gärna,
men skriver inte som en stjärna,
- takt och stil inte ens okej.

Däremot har jag skrivit två limerickar om ”Bonde söker fru” som du gärna får syna.

Tack för underhållande läsning! :)

// Loffe
2011-01-22

  aol
hahahaha den var rolig den , gillas
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt