Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mumlar ord

som målar inre får två
om liten sårad själ
under träd som böjer sig
efter tappade löv
mumlar jag ord
om rörelse som står still
för att nå dig
med röd kind
som litet blygt barn
mumlar jag ord
för att nå dig




Fri vers av Michael Lilja
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 16:42



Bookmark and Share


  Line W
Känslosamt och fint!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja