Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För salt

Du är saltet i min soppa
Men min soppa blev för salt




Fri vers av Mika Boström
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar idén.
2011-01-22

  Katarina O´Nils Franke
Väldigt intressant i sin enkelhet.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström