Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citat från mig

Alla faller

Förr eller senare

Det gäller bara

att se till att

man landar

så mjukt så möjligt




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 20:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och att man inte ligger kvar.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman