Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är älskad av mig


Storasyster

Du gjorde henne en så stor tjänst
du lättade hennes bröst
spänningen i hela kroppen kunde ge vika
när du gav henne tröst

Hon såg upp till dig som var äldre
modigare, du gav henne stöd
hon älskade att prata med dig under sena nätter
men mest tyckte hon om när du sjöng
det hjälpte henne vid hot och nöd

Du hade förmågan att på henne alltid imponera
du var hennes förebild, du var hennes hjärtas fröjd
Varje jul lyckades hon aldrig en saknad undkomma
under den högtiden var hon aldrig nöjd

Tiden har ändrat båda två
skilda vägar har de gått
de älskar varandra
men sämre kontakt har de fått

Hon saknar dig




Fri vers (Fri form) av iennie
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 22:13



Bookmark and Share


  Honest Ape
Fin. Önskar jag hade en storasyster när jag läser det här.
2011-05-19

  Michaela Förne
Älskade älskade vackraste smarta lillasyster!
Sknar dig också!!! Jag blir helt rörd nu ju...du är bäst! Kämpa på och stå upp för dig och det liv DU vill leva...Du är värd ALLT!!!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

iennie
iennie