Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IV: Lethe

på den andra sidan
får du komma närmare än förut
kryp nära intill, böj dig emot mig
sära dina läppar

drick mig i djupa klunkar
låt mig fylla ditt väsen
skölja bort
allt som är du
försvinner

neutraliserad till en ytterlighet
ymnigt berövad
omsorgsfullt bortkastad
perfekt trasig
oskuldsfullt sönderknullad

helad av alltomfattande glömska
ett samvetslöst barn igen

kom närmare
dina klara färger
bleknar långsamt bort
i mitt grå
inga nyanser blir kvar
i det grå




Fri vers av yoakimu
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-23 13:01



Bookmark and Share


  wildrose
drick mig i djupa klunkar= perfekt! Du är bara för bra!
(hoppas du mår bra)
2011-01-25

    ej medlem längre
som en färd långt in i glömska och ingentingvaro. snyggt!
2011-01-25

  AgnesP
Så bra:)))
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu