Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V: Styx

början förhåller sig till slutet
som slutet
är som början


när det inte längre finns tid
eller rum
vad finns?


när det inte längre finns du
eller jag
vem minns?


när det inte längre finns mening
eller mål
vad
finns
kvar
att

hoppas







?



I detta eviga bortom
är vi enade
isolerade

om jag hade en mun skulle jag le
om jag hade ögon skulle jag se
om jag hade en själ skulle jag be

vi är
intet

vad övrigt är
är intet




.




Fri vers av yoakimu
Läst 563 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-23 15:26



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Stora ord skrivna här! Det vilar lite shakespear över detta.
2011-09-21

  wildrose
Grymt bra!
2011-01-25

  AgnesP
Applåd! En stor en!
2011-01-23

  dead_prez
Fantastiskt bra
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu