Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just innan sömnen

Det lyckades inte i natt heller.
Jag vill försöka minnas hur det känns
just innan jag somnar.
Men först är jag vaken och sedan
blir det bara svart.
Är det likadant när man dör?




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 09:16



Bookmark and Share


  •AW•
djup undran som kommer att bli besvarad en gång...eller inte...
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP