Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara att acceptera sig (100 ord)

Det är jag. Det var mig du fick. Jag är här och nu är det så. Det är ingen idé att klaga. Jag är här för att stanna. Det är inget som jag har bestämt.
Det är bara så.
Jag är inte speciellt anpassningsbar, så det blir på mitt vis. Vill du ha en förändring, så kommer du misslyckas. Många gånger. Lyckas du, så kommer förändringen vara minimal. Jag är som jag är och det är du som får ge dig.
Helt enkelt.
Lär du dig att älska mig, blir du framgångsrik.
Och lycklig.
Det är bara så.

Helt enkelt.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-23 11:43



Bookmark and Share


  Anna*
Vi kan knappt ändra oss själva nämnbart. Nära skrivet. Applåd
2011-01-23

  ~Leonardo~
Att älska någon...är att älska alla sidor hos den personen, detta är acceptans.
2011-01-23

    ej medlem längre
En sunt befriande och konstaterande text. Tänk om man alltid kunde tänka så här... se på varandra så här... att älska utan att behöva omforma.. en dröm.
2011-01-23

  erkki
Tänk om alla kunde fatta detta! Å andra sidan. Om man inte låter sig påverkas? Vad är det då för relation?
Du har din speciella aura kring det du skriver. Den tycker jag om.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

leelee