Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sååå tacksam att jag kan sörja för att lägga det svåra bakom mig och gå vidare - stärkt. (Bilden har jag målat i akryl och sen fotat)



Smältsnö

 

 

Klarvattenfloder letar vägar

utmed det fårade

 

väter ovattnad mark

 

orsakar sörja

för tillväxtens skull




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 397 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-01-23 13:04



Bookmark and Share


  Filosofen2
Törst och hunger bidrar till torka....

Mycket bra beskrivet
2011-02-16

  glasblåsarblå
en mycket stark och vacker text om det svåra vi går igenom i livet för att sedan växa oss ju starkare efter varje motgång <3
2011-02-05

  Maximillixen
Så få ord och ändå så tung innebörd *applåderar*
2011-01-31

  Michaela Dutius
Det måste alltid bli värre innan det blir bättre....så är det i våra livockså
2011-01-27

  sulimaa
En sådan sörja behövs då och då ...klokord! Väldigt cool bild!
2011-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bildrikt målande med få ord och ljust budskap.
Fin den här
2011-01-24

  Lars Hedlin
En återskapande krets.....
2011-01-24

  En strimma av guld
Fint målat.

Så sant så sant.

"orsakar sörja

för tillväxtens skull"
2011-01-23

  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild med skön text!
Allt blir vackert skapat av dina händer.
2011-01-23

  Anya VIP
Kanske behövs det sörja för att marken ska börja gro.....som symbolik ser jag din text. En text att fundera kring.
2011-01-23

  Cadena
Tjusigt! Både dikt och målnng. Grattis!
2011-01-23

  mare VIP
Bra !!
2011-01-23

    AA VIP
Vac´kert skrivet. // AA
2011-01-23

  Ninananonia VIP
Vacker! Gillar din målning :)
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*