Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Per For har ordet





"Man har länge undrat över en sak
och det handlar om att hålslå,
stansa,
och vad resultatet,
den lilla runda vita "biten"
ska kallas.

Det har man tänkt på länge.

Jag tror det är som med Gud.

Vi får aldrig veta.

Vi måste leva ändå.

Föreslaget är "ett Jag"

Med soliga hälsningar

Per For.











Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-23 16:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Just sitä mä tarkoitin jo ha ha ha...talviset halaukset sinne ja sullekin
2011-01-24

  Marja-Liisa Koski VIP
No, no tarkoitatko sitä mitä mina ajattelen? Per for .........? Muuten hyvää talvenkulkua siellä lumisessa Espoossa. Lämmittäviä kevään puoleisia haleja. ML
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP