Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obidobe

Mannen och morden, mannen och hans eftermiddags nöjen, mannen och hans generation, mannen och hans kvinnofolk, hans egenheter,hans talang, hans pilgrimsfärder, hans samling, hans händer kropp och hans prislösa vinsamling...hans förmögenhet, hans kontrakt hans kontakt och dagen han hade mig i sina famnar...

När hans instrument och skäggväxt blomstrade och dagen han gifte sig med ytterplaggen, natten då han klättrade sig in i sinnlighet ...vid alla Jimmie James Blå Flammor och varmare varmare disco satte jag mig bredvid och valsade mig in i många av hans framtida texter...

Mannen vars Ronson aldrig rostar och vara tös alltid ses vid hans sida...den röda romen sinar aldrig om man dansar i takt med ägaren till bryggeriet...

Låt mig berätta om mig själv, mina mord, mina eftermiddags nöjen, min generation, mitt kvinnofolk och mina egna allenheter...twista in i kostymerad beredskap och moderna fallenheter spatsera ur detsamma...

Mannen och jag i våra gemensamma stillsamma spektakel, vi citerar och spelar efter samma panflöjt består av gyckelmakare och ...
Vid alla Jimmie James Blå Flammor och varmare varmare disco satte jag mig vid hans sidor och äktade dem alla, leendet kvarstår under den blomstrande skäggväxten och den dagen vi flyttade till Marockos bristande kustlinjer...




Fri vers av klandervals
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-02-27 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klandervals