Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tippar 29 - 28 i denna rysare....


Handbolls-VM: "Härlig fight mot Kroatien !"

Och så ÄR det, en riktigt gastkramande historia och det är, åter, Johan Sjöstrand, målvakten, som håller oss kvar i matchen ! Han lär ligga runt 50 procent i räddningar, flera av världsklass, medan den kroatiske målvakten är mer mänsklig . Framåt är det Dalibor Doder , som med sina blixtsnabba och orädda "tjurrusningar" lyckats 4 gånger , Källman har också lyckats bra, plus Ekberg ,som fortsätter sin straffkavalkad (14 av 16 i mål !) plus ett par fina spelmål .
14 -12 i halvtid, till Sverige. . Återkommer efter matchen .
Jag säger ,först , två namn:Johan Sjöstrand och Dalibor Doder ! Johan gjorde 24 (!) räddningar och Doder stänkte in 8 pytsar på kroaterna ! Ekberg satte ytterligare två straffar och Ekdahl -Du Riez och Oscar Carlén satte ett par spelmål var !
Källman var också bra igång, Kim Andersson, Arrhenius kom med i målprotokollet de med . Hela laget gjorde en GRYM insats och vann med 29 - 25 ! Semi nu mot stentuffa Danmark ! Blir en thriller det med !

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 19:01



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vilken nagelbitar-match mot Kroatien igår!! Vilket härligt lag Sverige har! Målvakten är fenomenal & laget i övrigt gjorde en superb insats - visst finns det stjärnor som utmärker sig mer än andra, men alla gör verkligen en fantastisk insats. Att se spelarnas glädje efter varje mål & sedan efter matchens slut - det gav mig gåshud. Wow!!! TACK för din text - kanske blir det en ny efter nästa match?;-)
2011-01-24

  ULJO
Semifinalen är fixad tack vare Danmark, nu kan det bära hela vägen.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska