Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Panikångest och mina Atarax är slut. Elendes elende


Cembalo

Medan Gud spelar cembalo på mitt hjärta och nervsystem
fortsätter månen sin bana över himlavalvet, stjärnorna tiger still
bakom sin slöja
Den lilla vita tröst jag hade kvar är slut, paketet är tomt och
hjälpen långt borta
Täcket är den enda som kan hålla mig varm
Smärtan tilltar men gråt förvägras mig, lika så skriket som växer
medan Gud spelar vidare och ler.




Fri vers av Mika Boström
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-23 21:17



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Starkt och mycket ärligt
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström