Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tickande

Klockan tickar,
går,
sekund för sekund,
minut för minut
i universums alla oändligheter.
Månljuset kikar fram bakom
rimfrostiga träd.
Andas in den friska klara luften.
Känner,
lever,
finns till.
Ännu en stund stannar
rimfrostiga träd kvar,
vill inte släppa fram,
inte än,
men snart.
Våren...dess ljusare dagar,
dess varmare dagar.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77