Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mjukt skal efter förlust av kärlek

Blundar i tillfället

Bilder bli visuella
En självporträtt av ens egna kärlek

I minnet som svider
Döljer sig i det förgångna

Dyker fram inom de mörka sinnet
Ensam i ett rum

Då hörs rösten runt omkring en
I mitten av fyra väggar
Som viskar svagt

Vattenfall gråter
När känslorna brister
I små bitar

När kärleken fick livet att spinna
Men miste drivnings kraften
Sömnlösa nätter är det som återstår

Då trötthet expanderades
Mentalt
Efter att täcka ansiktet med händerna

En bubbla
Man kvävs i
Utan syre

Då kärleken var luften




Fri vers av M.A.J.R
Läst 422 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-27 00:58



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker poesi. =)
2011-02-09

  Lena Själsöga Keijser
dagen blundar för att orka se dagen
tröttheten är ej förbjuden
den är för att bubblan
din vackra skall stiga

den gör det

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-27

  Elwania
denna text var skön
2011-01-27

  Bibbi VIP
Berör djupt.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R