Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band att vårda

Du finns där

någonstans

i ny form

i förändrad mening

 

Sorg och vemod

blandas med stolthet

över oss

över ärlig omtanke

vilja

 

Att vara vänner

i själ

och hjärta

läker blödande

sår ...

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant,så sant.Bra!
2011-01-24

  Nikolai Jungsin VIP
vackra ord och innerlig mening..
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa