Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prata med mig

jag önskar att du ville berätta,
vad det är som får dig att se så ledsen ut när du sover
jag önskar att du ville förklara,
för jag tror att jag skulle kunna förstå

det gör så ont i mig,
att se dig somna med en rynka i pannan
du sover inte fridfullt,
jag kan se och höra att du drömmer mardrömmar

ibland vaknar du med ett ryck,
och kryper så nära du kan
letar efter min hand, och håller den tillls du somnar igen
men även när du somnat är du spänd

jag vill skydda dig från allt det onda,
som jagar dig i dina drömmar
men jag kan inte hjälpa dig så länge du inte berättar
så snälla, prata med mig




Fri vers av aaniee
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 07:59



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
så väldigt vackert.
konsten att kommunicera - inte enkelt...
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

aaniee