Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla barn

Ditt sårade barn
mitt i förvirringens ångest
frågar du dig

vad är livet?

Har allt du upplevt
upplevts av någon annan
eller är du ensam?

Ensam i dina tankar om hur
och om varför

Dina aggressioner
som du inte kan styra

dina önskningar om kärlek
som du inte fått

Dina känsliga sinnen
så sköra
så fina
så underbara

Om bara du kunde se


Om bara du visste


Vad kärlek kan ge









Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-24 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt