Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ros målad med akvarell och pastell.



Sökarens möte

 

 

När du ser det äkta, sanna

känner du igen dess glans

du vill gärna i den stunden stanna

bevara tid i dess resonans

 

När du hör hjärtetoner ljuda

som väcker smärtsam sorg inom

kan nya känslor börja sjuda

en längtan stark som ropar: Kom!




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 390 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-01-24 15:24



Bookmark and Share


    wildrosen
Känslan du målar, får mig att se det vackra gryningsljuset....applåd
2011-03-02

  Maximillixen
Ja, det äkta känner vi igen liksom det som inte är det :>
2011-01-31

  Michaela Dutius
Jag ser gryningen när jag läser denna underbara dikt!
2011-01-27

    ej medlem längre
Varmt o hoppfullt
o vikten av det autentiska
mötena i livet som väcker till liv.
Fint. . .
2011-01-26

  sulimaa
Hoppfullt och vackert!
2011-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint och vackert skildrat om äktheten och trängtan efter detta i möte istället för dess motpol
2011-01-24

  Ninananonia VIP
:) Underbara ord formas av dig till en underbar dikt :)
2011-01-24

    eva m h
Ja det äkta känner vi igen.
2011-01-24

  Mr Lindemann VIP
Bra att i äkthet vandra
Ha det genuina med sig i ryggsäcken

Sedan bära uppriktighetens skor

I kostym av ärlighet, möter vi så varandra
2011-01-24

    ej medlem längre
Det är så här det är. Fint beskrivet!


"När du ser det äkta, sanna

känner du igen dess glans"



/Ann
2011-01-24

  Anya VIP
Hoppfullt!
2011-01-24

    ej medlem längre
Att möta det äkta är precis så stort som du beskriver det här.
2011-01-24

    ej medlem längre
:))))))
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*