*Liderligt = avskyvärt, vämjeligt, skamligt
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Liderligt = avskyvärt, vämjeligt, skamligt



Reflektioner

 

Speglar mig i svart yta

Ebenholst som blänker i dina ögon

fyller mitt inre med tjära

Hur kunde något så vackert

bli så liderligt?




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 472 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-29 13:03



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
någon sorts försoningsattraktion, eller vet inte riktigt hur jag skall förklara. nej det behövs ju inte. Vilken känsla!
2011-01-31

    wildrosen
Underbar och tänkvärd.....applåd
2011-01-31

    ej medlem längre
Starka rader som drabbar.
Flerbottnad dikt.
Kanon!
2011-01-31

  Michaela Dutius
En genial dikt!
2011-01-31

  Maximillixen
Många ord behövs inte för viddens skull. Den finns på plats.
2011-01-30

  Gisela Nordell
fin, laddad med känsla
2011-01-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
utsökt vackert vibrerande text som samlar så mycket med få ord
2011-01-29

  Bengt VIP
instämmer med föregående talare omedelbart underbart!
2011-01-29

  aol
ruggigt bra skaldat,och allt i ett blänk
2011-01-29

  Mr Lindemann VIP
Liderligt vackert blänk i ögonen som
svärtar in i ens inre?
2011-01-29

  M.A.J.R
Wow snacka om en dikt =) Grymt bra skrivet Anna!! ^^
2011-01-29

  evana
Underbar text, tycker om hur du fångar upp skönheten i det mörka!
2011-01-29

  Amorina
Vackert, vemodigt och berörande skrivet.
2011-01-29

  Ninananonia VIP
Tankar som berör
2011-01-29

  Julio VIP
Bra fin text
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*