Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DOMEDAGEN ska inträda i dec 2012 ! Vår jord ska gå under !


1999 - Jehovas Vittnen - 2010 - Mayafolket !

En ofattbart ENORM FLODVÅG SKA ÖVERSVÄMMA HELA JORDEN OCH DRÄNKA OSS SOM RÅTTOR ! Ungefär det budskapet skulle Mayafolket (för flera tusen år sedan) ha hamrat in på stentavlor ! Andra rykten (vet ej källorna) påstår att ca 500. 000 av en "UTVALD ELIT" ska överleva genom "planerade säkerhetsåtgärder" !
Dessa FRUKTANSVÄRDA SCENARION sprids nu ,som en löpeld via nätet, och når miljontals människor . Särskilt bland redan desperata och frustrerade ungdomar tycks dessa vidrigheter slå rot ! Religiösa fanatiker och andra galningar kommer, naturligtvis (och gör redan !), att göra sitt till för att "hålla fyr i brasan " !
För minnesgoda läsare vill jag bara be er att tänka efter om ni minns 1999 ! För vad hände då , jo, den , lindrigt sagt, fanatiska, kristna (och världsomfattande) organisationen JEHOVAS VITTNEN hade ,redan några år innan, men, speciellt under 1999, börjat förutspå VÄRLDENS UNDERGÅNG den 31 DEC 1999 , kl 00.00 ,alltså det s k Millennieskiftet ! ENDAST "DE UTVALDA" (144.000 JEHOVAS VITTNEN) skulle ÖVERLEVA ! Resten av mänskligheten skulle ,alltså, dö en VÅLDSAM DÖD ! Inte speciellt orolig inväntade jag millennieskiftet och , vad konstigt (?), INGET hände !!!!!!
Nog måste det väl finnas fler än jag som tror på en "repris" av ovanstående i december 2012 ?! NYS och HUMBUG är bara förnamnen !
----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 09:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visst finns det tecken på att mänskligheten "gräver sin egen grav", men det handlar om en extremt långsam process, som sträcker sig över TUSENTALS år och INGEN nu levande kommer att uppleva denna totala världskatastrof ,det är min absoluta övertygelse !
2011-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar klart och tydligt om jordens undergång och utlovar ingen massväckelse i den yttersta tiden utan ett avfall.
2011-01-24

  aol
undrar vad såna säger när det inte hände något,
2011-01-24

  Julio VIP
Det är nog inte naturen som kommer ta kål på oss..Det är människorna, och det har redan börjat sakta men säkert.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska