Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrost


Vi skulle rädda vårt förhållande
Köpte en båtresa och trängdes mellan kaffe, cigg och tidningar

Det var sommar
Jag blev törstig
Du gav mig kaktusjuice

Vi förlovade oss i bilen mellan två skällande hundar
och en säck tomater från marknaden

Vi köpte en ny hundbur och säkrade vår nya kärlek
Det blev regn och buren rostade.




Fri vers av Yarissa
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-24 13:37



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
du kan på få ord få med mycket.........du skriver fan bra
2011-01-25

  Mow Dean VIP
Jag är svag för verkligheten.
Du skriver nästan verkligare!

Tack!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa