Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag visste

Om jag visste vad jag vet idag så
hade
jag swingat bowlingklotet med en
graciös rörelse och jag hade dansat med
dig tills dom stängde
Jag hade ätit den segaste biffen och jag hade smulat de allra torraste nötterna över salladen och jag hade svalt alltihop
Dagarna hade jag fyllt med engagemang och som alla andra längtat efter fredagen
Jag hade rest till alla länder som kändes spännande utan att kolla matsedeln
Jag hade åkt karuseller och provat på skidor
Jag hade känt mig annorlunda
upplevts
och
levt annorlunda
men jag inser också att
jag nog inte gjort mina
val annorlunda




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 515 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-17 14:28



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Eftertankens kranka blekhet!
"men jag inser också att jag nog inte gjort mina val annorlunda" - Jag har svårt för dethär; för visst finns det saker som man ångrar men "inser också" att det inte går att veta vad som hänt istället om man gjort annorlunda, för trots allt vet jag idag det jag inte visste då ...



2014-03-07

  anits VIP
Så fint skrivet, gillar den här mycket.
2014-01-29

    ej medlem längre
gillar denna!
ett vackert bokslut liksom :)
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa