Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar med Djävulen


Jag dansar med Djävulen
fast han inte är min vän

Han viskar saker i mitt öra
som han tror att jag vill höra

Han håller mig stadigt i sitt grepp-
kommer inte loss
Jag förmår mig att säga:
Dansen är för mig-
inte för oss

Djävulen skrattar och ger mig en kantstött femma
"Det är allt vad du är värd"
Den dinglar än på vägen
längs min färd

Jag dansar fortfarande med Djävulen
fast han inte är min vän




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 532 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-07 09:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och smärtsamt att läsa!
2015-07-15

  Anya VIP
Den där dansen känns igen. Tycker särskilt om "Det är allt vad du är värd" . Så känns det för många av oss emellanåt.
2014-03-09

  Staffan Nilsson
En tydlig och smärtsam bild av ett destruktivt förhållande.
2014-03-07

  SatansSon VIP
det är en pakistanier som läsedrf. den nye grfannen.
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa