Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskben som sällskap


Fru Olsson går stapplandes hemåt i natten
med viltlökskyckling i magen
och den nyfunna kärleken i tankarna

I Restaurangfönstrets sken
sitter Sten och äter fisk

Han pratar med sig själv
och det enda sällskapet
Är fiskbenen som spretar mellan tänderna




Fri vers av Yarissa
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-24 14:58



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
lysande, lysande, nu lägger jag in dej som skrivarvän, dej kan man inte missa
2011-01-25

  Lavinia Röd
Hahaha, underbart! Speciellt det där med fiskben som sällskap :)
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa