Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är borta

den thailändska kvinnan
omgift i Danmark
av en lika lycksökande man
säger till en nyinflyttad
Det är ingen sol alls på
hela vintern

vilken obeskrivlig sorg
att lämna ett land
med ständigt solsken
med sikte att skicka pengar
hem till släkten

samtidigt ett främmande språk
olikt det invanda i en diktatur
Med en god tanke
i botten
att få hit sitt barn
så småningom
som nästan
gett upp hoppet'
redan




Fri vers av Kim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 17:00



Bookmark and Share


  L I V
ja jag såg också programmet som jag förstår att du förmodligen hade i åtanken när du skrivit detta. Så många livsöden det finns i vår brokiga värld
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP