Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En illusion av kärlek (1986)


På en terrass i Rom en kväll,
delade vi en flaska vin,
Du och jag och syrsorna,
hade alla, evigt liv.

Kvällen var ljummen och vinet svalt,
vi drack och vi kysste varann,
Rom var ett vackert smycke
och den delade känslan var sann.

Du sade, kom låt oss gå att älska,
jag nickade tyst, vi reste oss och gick,
jag glömmer aldrig nånsin den natten
och den gåva av kärlek jag fick.

Du var het utav åtrå och vin,
jag utav kärlek och natten,
Rom, var en förort till Götet,
och vinet vi drack var blott vatten.




Fri vers av Järnkatten
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten