Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig (1980)


Jag vill ligga här och njuta,
av dina ögons milda ljus.
när du ser på mig,
och ler mot mig,
känner jag av ditt kärleksrus.

Din tunga är en fjäril,
din hand en jaguar,
när du rör på dig,
och rör vid mig,
så vet jag alla svar.

Din kropp den är en tavla,
av sommar, sol och hav,
när jag känner den,
och smeker den,
minns jag allt som sommar'n gav.

Så lägger jag mig tillrätta,
och somnar in min vän,
jag sover trygg,
invid din rygg,
tills solen går upp igen.





Fri vers av Järnkatten
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 17:56



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat, så fint du kan,
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten