Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jin jang

Finns det ljus
Finns då mörker

Om det goda existerar
Så gör detsamma för det onda

Balansen i världen
Är jin jang
Motsatsen till varandra
Skillnader

Det lilla
Det stora

Olikheterna mellan dessa är kolossalt
Ett omaka par
Men har behov utav varandra

Vänster och höger

Utan den ena
Finns då
Ej den andra

Ett begränsad verklighet
Ett obegränsad dröm

Det förblir alltid två
I vårt liv




Fri vers av M.A.J.R
Läst 696 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-01-25 00:56



Bookmark and Share


    jamming223
Verkligen sanna och kloka ord :) Fint sammanvävt :)
2012-10-04

  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-03-24

  PollyBlunder
Så rätt..
2011-02-22

  Maiah VIP
gillar denna mycket och den passande illustrationen...
2011-01-25

  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
vilar i bilden
ser hur allt blir ett
etthet

olikheter
existerar de

marker himlar hav visar oss
olikheternas illusion

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-25

  mare VIP
Bra !!
2011-01-25

  Julio VIP
Snyggt:)
2011-01-25

  PPQ
kanonbra text
2011-01-25

  Emme VIP
Fint! Gillar den här jättemycket!
2011-01-25

  Anna*
Vi behöver alla hitta en balans i livet. De är inte bra med för mycket eller för lite av något.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R