Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom här

Kom här min älskling

Kom här

Lägg dig intill mig

Lägg huvudet här

på mitt bröst

Så jag får hålla om dig


Kom här min älskling

Kom här

Så jag får säga

allt du betyder för mig

Jag har så många

vackra ord till dig


Kom här min älskling

Kom här

Lägg dig intill mig

Så du får känna hur

jag brinner för dig

Så du kan känna hur mina

hjärtslag slår för dig


Kom här min älskling

Kom här

Så jag får röra vid dig

Låt mina fingrar smeka

över din kroppskarta

Inget vackrare en du

Finns för mig


Kom här min älskling

Kom här

Så jag får säga allt

som jag vill säga till dig

Du får mig att stiga upp

Varje morgon

Du får mig att längta hem

Varje dag

Du torkar mina tårar

när de faller på mina kinder

Du lockar mig alltid till skratt

Du finns alltid där för mig

Du är min soluppgång

Jag är din solnedgång

Våra själar

Tvillingsjälar

Förenade bland stjärnorna

Jag är så glad att du finns

för mig

Så älskling

kom och omslut dig här

nu med mig

Kom

Du är viktigast av allt för mig

För jag älskar ju dig




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-24 19:29



Bookmark and Share


  firefire
underbart vackert och kärleksfullt till en älskad person!
2011-01-25

    Snelin
Väldigt, väldigt vackert. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Den är så bra att jag blir alldeles paff.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman