Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om man springer snabbt så missar man den ibland...



Buss till himlen

Dagar från helvetet

dom finns

jag lovar

 

Tur att det

går buss

till himlen

 

Bara det att

jag missade den

idag...




Fri vers av sulimaa
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-25 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
suverän.få ord stort innehåll.
2011-01-25

  Anna*
Talande bild! Applåder
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa