Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värma varandra

Den längtan du har

smärtar mig då jag vet
att jag inget kan göra

Den saknad du har

kan ingen känna
som inte varit med om samma sak

Den hjälplösheten

du befinner dig i
och som jag känner
för att ingen av oss
vet hur det ska lösas

Är nog värst av alla

Vi får värma varandra

i saknaden




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 11:11



Bookmark and Share


    snöö
Smärtsamma rader. Dina ord beskriver så väl den känslan man ibland har i sin önskan att kunna bära någon annans börda om det bara gick.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt