Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev nyss påmind om svärmödrar


Min fina svärmor

Min svärmor var den bästa som fanns
nu är hon någon annanstans.
Hon om någon platsar i himlen.
Jag hoppas hon där får vila
för här på jorden hon syntes
ständigt pila
från den ena uppgiften till den andra
hjälpte och stöttade oss andra.
Jag kunde göra allt, hon sa
och det stämde
jag gjorde det jag aldrig gjort
och det gick ofta fort
tack vare hennes uppmuntrande beröm.
När hon fyllde många år
jag försökte hylla denna fina kvinna
med mina bleka ord
Du är den jag mest beundrar av andra
och vore jag inte gift med
din underbara dotter
gifte jag mig med dig.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-25 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP