Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilmestys


Oli sunnuntai aamu kesä kauneimillaan
sinä aamuna oli silloin kymmenen vuotias poikani
jostain syystä herännyt tavallista aikaisemmin ylös
muut perheenjäsenet nukkuivat vielä sikeästi
hän oli mennyt sohvalle loikoilemaan

Yhtäkkiä oli hänen viereensä ilmestynyt Enkeli
hämmästys oli ollut tosiaan suuri.....
siinä hän oli katsellut ihmeissään enkeliä
ja sitä valtavaa kirkkautta joka oli säteillyt hänestä

Enkelillä oli käsivarrella kori
korissa potkiskeli pieni pirteä vauva
sekä enkeli kori ja lapsi olivat läpinäkyvää kirkkautta
jonkinlaista ei poikani ollut koskaan kokenut

Sitten enkeli oki lähtenyt leijumaan ylöspäin
viimeinen näky yllättävästä vierailusta oli pyöreä rengas katossa
joka haihtui vähitellen pois

Poikani hiipi sänkyni viereen ja kertoi tämän tarinan minulle
hänellä pyöri varmaan ajatuksissa asia koko päivän
niinkuin minunkin mielessä
ei tämmöstä tapahdu joka päivä

Illalla tuli suruviesti Suomesta
lähisukulainen yksivuotias tyttö vauva oli nukkunut pois

Tämän sanoman kuultuani ymmärsin enkelin vierailun
ja että vauva korissa oli elävä ja pirteä
mielestäni todistaa että elämä jatkuu rajan toisellakin puolella
Taivaan Isä oli korjannut pienokaisen taivaan kotiin








Fri vers av maija tuori
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-25 12:11



Bookmark and Share


  walborg
Järkyttävää jag kaunista lukea. Kiitokia Sinulle että julkaiset tämän tekstin.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori