Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Giftet finns också i det vita i metallburkarna som aktiveras när de värms vid tillverkn vill jag minnas...


utbud och efterfrågan

så länge plastfabrikanterna
fortgår att förneka
forskarnas resultat
om bisphenol A:s verkningar
på barn uppfödda
med nappflaska med dito
drabbas av onormal fetma

drar jag mitt täcke
över huvudet
orkar inte höra
mer




Fri vers av Kim VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-01-25 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP