Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen i sanden


Det låg ett lakan på berget
Mjuka katter gjorde rivmärken med klorna

Färgen på himlen
liknade murbruk

Kalla droppar föll från taket på glasskiosken
Vinden piskade fåror mot stranden

En Raggare letade minnen i sanden
Det luktade öl, våta byxor och 70-tal




Fri vers av Yarissa
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-25 15:33



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
ja du vad säger man här, slutet är lysande, du målar upp en bild i ord
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa