Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Båda är ju semifinalklara så denna match betyder inte så mycket, men...


Handbolls-VM : "Nordiskt möte, Sverige - Danmark !"

Det blir ju en bra uppladdning inför semifinalen , lagen kan koppla av lite och det kan bli en rolig match . Mycket "TV-mål och TV-räddningar" kan vi räkna med, det brukar bli täta fighter medan dessa två världsnationer i sporten ! Tippar (som vanligt, "med hjärtat") 33 - 30 till våra blågula vikingar ! Självklart återkommer jag vid halvtid med ett första referat, plus efter matchens slut . Det drar igång 20.10, matchstart några minuter därpå ...
Halvtid 17 - 11 till Danmark, ser illa ut nu , 7 bollar back ca 10 minuter kvar, Mattias Andersson medelmåttig i målet, byt till Johan ,skärp till det dassiga försvaret och mer fart i anfallet !
Till slut blev det 27 - 24 till Danmark efter en rejäl slutspurt av Sverige ! Hade Johan Sjöstrand fått chansen så kanske det hade sett annorlunda ut ! Mattias Andersson är en alldeles för ojämn målvakt (han hade nog inte bättre än 35 procent ) och Johan MÅSTE bara stå i den supersvettiga semin som blir mot världsmästarna Frankrike !
----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 380 gånger
Publicerad 2011-01-25 16:44



Bookmark and Share


  ULJO
Jag tror det blir stopp nu mot Frankrike. Men hopps kan mna ju alltid.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska