Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall natt



väntar,
sova ensam

vakna,

ensam


mitt i mitt fokus
vidrör förvirring

ställer handling

förvrider,

sanning



men att inte veta, ändå gå
ändå resa över fälten

till kalla tomma nätter


och kroppen vet, ibland
mer

om kärlek







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-25 19:22



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
vilka fantastiska slutrader!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP