Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen börjar det röra sig i Afrika igen, de elitstyrda och korrumperade regimerna i Tunisien och Egypten rämnar , kanske, snart ...


"AFRIKA JÄSER !"

I Tunisien har diktatorn redan flytt fältet och revolutionen växer, i Egypten pyr det rejält och marken börjar gunga under den korrupte Mubaracks fötter, i Algeriet demonstrerar folk också ...
Kan inte låta bli att tänka på att OM vi hade haft en FN-ordförande med kraft och energi så hade Ban Ki Moon varit synnerligen aktiv nu ! Men, som Ulla-Britt Ahlenius ( f d chef för FN-revisionen) skrivit i sin bok så är han en rätt ynklig typ !
Det är SKANDAL att tillsätta en sådan toffel som FN:s´ högste chef !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla frimurare är ynkliga.
2011-01-26

  aol
håller med, för hemskt
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska