Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utdrag ur en nästan novellång låttext.


Childhoods End, Childhoods Fucking End

Öppna ögon för en värld som sen din tids begynnelse varit höljd i dimma,
Insluten av murar, inlåst bakom stängda dörrar.
Barndomens drömmar släppta ut i det fria och slitna i stycken,
Önskningar och förväntningar dränkta i identitetskriser och framtidsångest.


Det har blivit dags att vakna upp och lämna din ungdoms drömvärld,
Sluta se världen med klarblå ögon
Och sluta fantisera om en framtiden som du innerst inne vet att du aldrig kommer att få uppleva.

Glöm dina fantasier om att återuppleva dina euforiska tonårsdagar,
Livet väntar inte på dig och det är dags för oss alla att vandra vidare.

Inse att verkligheten slutligen kommit ikapp,
Och att ditt luftslott håller på att kollapsa.
Det har blivit dags att spränga illusionen av falska känslor,
Och ta tag i det liv som finns kvar.

Trots lovord om evig ungdom och evig sommar,
Så har den oundvikliga morgondagen inte gått att avboka.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kaleidystopi
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-25 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi