Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av något som någon gång kanske måhända kommer att bli en låttext.


Euforia Ad Infinitum

I en glänta med morgonsolen som observatör,
Med hela världen omkring som åskådare,
Spirar allt liv i evigheten.

Euforins hemvist, född ur denna naturs förtrollande glans,
Världens ljus återspeglas genom de klara himlavalv,
Som sträcker sig i eoner ovan oss.

Världens öga vakar åter igen,
Igenom den kyliga morgonens milt blåa slöja.
Morgondisen och det fallande regnet,
Fragmenterar alla himlens färger i din iris.

Jag ser det stigande ljuset i dina ögon,
Det, som skiner över den fjärran soluppgången,
Drömskt, briljerande, svävande.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kaleidystopi
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi