Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner.....


Makt korrumperar ?

Behöver det bli så ?

Jag vill inte tro det (fast jag vet inte säkert)

Jag har ju, aldrig, haft någon makt.

Om man hade karaktären och fick makt, kan man behålla denna då ?

Eller förfaller man till egoism, kameraderi, korruption och svekfullhet ?

Jag vet inte, men jag hoppas att jag INTE skulle det.

Förmodligen är det en fråga som alltid kommer att vara obesvarad.....

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 09:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det säger mer om människan än om makten.
2011-01-26

  Julio VIP
Man brukar säga.."Vill man ha reda på någonting, Följ alltid pengarna då"
2011-01-26

  aol
den min vän blir obesvarad,
så länge vi inte får sån makt,

man vill ju vara snäll men att styra en firma med 40 ansställda
i medgång går det men sen när allting vänder neråt hur pallar man,

i politik kan man ju aldrig förlora ekonomiskt hur det än går,
eller hur, nte efter vad jag kan se,
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska