Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kvitto på hur dålig jag är

Så återigen ett besök till det sterila vita.
Besöken jag hatar.
Doften jag avskyr.
Människorna som skrämmer.
Min framtid.

Jag var inte så stark idag.
Sådär som man ska vara.
När man är vuxen.
Och sjuk.

Jag var svag.
Och ynklig.
Ville hem.
Iväg.
Bort.
Eller så kanske jag bara ville bli frisk.

Och innan jag gick.
Så fick jag det.
Ett kvitto på hur dålig jag är.





Fri vers av Glittra G
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 12:52



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonsnyggt skrivet!!!
2011-01-26

  Tina-sol
Det kvittot skulle jag vilja se!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G