Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valoa kohti



Aurinko näyttäytyy yhä useammin
räystäältä tippuu jo vesi joka saa aikaan mahtavia taideteoksia
päivät pitenevät
talitinttin viserrys on kirkkaampi

Miten voimakas vaikutus tuolla keltaisella palolla on
ihmisiin eläimiin ja luontoon
valo antaa meille lohtua

Huomaamme yhtäkkiä ympärillämme iloisia ihmisiä
useimmilla tuo arvoituksellinen hymy kasvoilla
lineeköhän heilläkin samat ajatukset päässä kuin itselläni?







Fri vers av maija tuori
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 13:46



Bookmark and Share


  walborg
Ihanaa lukea kaunista suomenkieltä. Se keltainen palo on ihmeellinen Jumalan lahja meille.
2011-03-06

  Ritva
Kiva! Herättipäs minunkin mielikuvitukset!;-)
2011-02-13

  arja savela
Tulisikin kevät jo joutuin, saisin minäkin olla ulkona ja nauttia veden ropinasta katolta alas. Hyviä mielikuvia sain tästä runosta
2011-01-26

  Just Emotions
hyvää!!!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori