Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålsögat (1985)


Jag sitter här stilla i natten,
så tyst att jag kan höra mitt hjärta slå,
så maktlöst ensam, gång efter gång,
så plågad av att se dig gå.

Man rår inte för att tårar rinner av bitterhet,
när krafter påverkar och förgiftar,
när man ohörd skriker ut sin ångest,
när man fasar för nästa dags morgon.

Jag griper efter halmstrån,
så längesen jag kände fast grund,
och den malström som tycks vara mitt öde,
gav mig en chans att vila min sargade själ.

Men jag skall gråta ut min förtvivlan,
söka skydd och styrka i mig själv,
slå världen med häpnad,
och gå vidare.




Fri vers av Järnkatten
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 17:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
låter hoppfull till slut.. keep on going
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten